Donkr Beta – ai, ai, ai…

Labdien!

Kādu dienu norisinājās saruna starp mani un Donkr komandas pārstāvi. Kur viņš man uzdeva sekojošu jautājumu: “Kāpēc Tu blogus izvieto vietnē https://doublekworld.wordpress.com/, nevis Donkr sadaļā?”. Tad nu vēlos sniegt atbildi uz šo jautājumu.

1. Viens no galvenajiem iemesliem bija tas, kad man jau bija savs blogs, kad iepazinu Donkr vietni. Negribas patērēt laiku, lai kopētu ierakstus un veiktu modifikācijas. Vai tiešām izstrādātāji nevarēja padomāt par sinhronizācijas iespējām?

Ja nu tomēr varētu saņemties un šo pāris minūšu darbu veikt, tad nu pēc jaunās Donkr Beta versijas to nemaz negribas darīt.

2. Apskatot bloga ierakstus jaunajā Donkr versijā, dažādās pārlūkprogrammās, secināju, ka tie vairs nav tādi, kādi tie bija… 😦 Tie ir izkropļoti, skatīt attēlu zemāk.

3. Veicot bloga ierakstu modificēšanu, esošais skaistums pazūd, līdz ar smaidu no sejas. Ir jāpatērē liels laiks, lai veiktu “plastisko operāciju”. Skatīt attēlu zemāk:

4. Attēli, kas bija ievietoti bloga ierakstos, izmantojot attēlu augšupielādēšanas iespēju Donkr vietnē ir pazuduši. Lai varētu attēlus ievietot blogā, tad tos nepieciešams ievietot izmantojot URL adresi uz nepieciešamo attēlu. Atkal ir jāpatērē laiks, kas jau tā ir vienīgā ierobežotā valūta.

Vai tiešām norvēģu programmētāji (Donkr Beta izstrādātāji), kas saņem lielas naudas un nāk no lielām firmām (tas vismaz cik man zināms), pirms Donkr Beta versijas laišanas uz lietotāju testēšanu, tie nevarēja veikt funkcionalitātes pamata testēšanu un to darīt uz vairākām pārlūkprogrammām, vai arī viņiem nekas tāds nav mācīts? 😦

Tā nu es varētu turpināt un turpināt. Detalizēta un pilna Donkr Beta testēšana aizņemtu daudz, daudz laika, bet…

P.S. Ceru, ka kādreiz tiks izlabotas šīs kļūdas un arī citas. 😉

Pagaidām, visu labu!

No comments yet

Komentēt