Ceļš uz LPS, cerams izdosies! ;)

Sveiki visiem lasītājiem! Ir pagājis diezgan ilgs laiks kopš mana pēdējā ieraksta. Tā kā tuvojas LPS (Latvian Poker Series), tad radās iedvesma ierakstam manā blogā.

LPS jau vairs nav vairs aiz kalniem. Olympic kazino rīko 3 kvalifikācijas turnīrus uz šo LPS galveno turnīru, kura dalības maksa ir 100 LVL. Vakar piedalījos pirmajā kvalifikācijā, kurā piedalījās 74 spēlētāji. Cīņa notika par 6 biļetēm un nelielām naudas balvām mierinājumam 7. un 8. vietai. Šo kvalifikāciju es pabeidzu kā 16. un pie kārotās biļetes diemžēl netiku.

Tā kā šis ir pirmais LPS turnīrs, tad no organizatoriskās puses ir šādas tādas neskaidrības. Nav skaidri zināms, kādas kampaņas rīkos Betsafe un Triobet pokera istabas, būs vai nebūs Online kvalifikācijas. Esmu nolēmis negaidīt un biļetei dalības maksu izcīnīt savādākā ceļā. Bet pastāv iespēja, ka varbūt vēl piedalīšos kādā no divām atlikušajām Olympic rīkotajām kvalifikācijām.

Nolēmu, nepieciešamos 100 LVL jeb 191,61$ iegūt spēlējot PLO $0,05/0,10. Varbūt jautāsiet kāpēc izvēlējos tieši Omaha disciplīnu, tad atbilde ir pavisam vienkārša. Piedaloties WBCOOP turnīru sērijā, kura notika PS istabā, man izdevās iegūt savā īpašumā 55$ vērtu SCOOP turnīra biļeti. SCOOP turnīru sērijā ar šādu dalības maksu ir pieejami 3 turnīri:

  • SCOOP-03-M: $55+R NL Hold’em (šis ir Rebuy turnīrs, tāpēc atkrīt);
  • SCOOP-34-L: $55 FL Hold’em (šis ir fiksētā limita, kurš man galīgi nepadodas, vairāk jau nevis nepadodas, bet nepatīk);
  • SCOOP-36-L : $55 PL Omaha.

Pēdējais  no turnīriem man liekas vispieņemamākais un interesantākais, tāpēc izvēle tiek izdarīta par labu šim turnīram. Lai gan Omaha disciplīnā jūtos kā zivs starp haizivīm, tomēr ceru, ka man izdosies sapelnīt nepieciešamo naudu LPS galvenajam turnīram kā arī nedaudz sagatavoties plānotajam SCOOP turnīram, kas notiek tieši vienu dienu pirms LPS turnīra.

Šajā ierakstā centīšos atskaitīties par saviem panākumiem PLO $0,05/0,10 spēlē.

P.S. Varbūt spēlējot Cash galdu izdosies noķert kādu no milestone rokām un iegūt labu naudas balvu. Tas varbūt nav pārāk reāli, bet bez sapņiem dzīve nebūtu interesanta! 😀 Vakar turot vaļā galdu aptuveni 12h, man tas neizdevās, bet cerēsim uz labāko! 😉

P.S.S. Ja ir kādi ieteikumi vai komentāri, tad droši rakstiet!

Veiksmi pie galdiem, DoubleK

Atskaite:

1. maijs:

Maratonu sāku ar 13 BI. Tika izspēlētas 800 rokas PLO $0,05/0,10. Gāja kā pa kalniem, bet beigu beigās, rezultātā nopelnīti 50,69$. Tīri labs sākums, tā turpināt…

2. maijs:

Internetā netika spēlēts. Piedalījos Choice No Limit Texas Hold’em/Pot Limit Omaha dzīvajā turnīrā, piedalījās 47 spēlētāji, un man sanāca iekļūt ITM. Tā kā šajā dienā es arī ieguvu nelielu + savam BR.
P.S. Paldies Normundam un Raivim! 😉

3. maijs:

Gulēts tika pavisam maz, pēc 2. maija turnīra. Nogurums lika par sevi manīt. Sēdēju pie ļoti agresīviem galdiem. Kauliņu daudzums pie galda strauji svārstījās te uz vienu, te uz otru pusi, bet dienu pabeidzu ar +5,03$, izspēlējot 560 rokas.

4. maijs:

Šodien pēc atpūtas tika izspēlētas 765 rokas. Sākumā tika zaudēts diezgan daudz un tā arī man nesanāca atgūties. Bilance no spēles šodien ir negatīva -44,45$ . Bet tā kā šodien nopelnīju bonusu 10$ un VIP Stellar Reward 10$ vērtībā, tad kopējā šodienas bilance ir – 24,45$. Tas nav traki, bet tomēr nepatīkami…
P.S. Ceru uz rītdienu! 😉

5. maijs:

Šodien tika nospēlētas 770 rokas un tika sasniegts nedaudz labāks rezultāts: +16,60$. Paralēli tam es uzspēlēju vienu $7.00 NL Hold’em [6-MAX] turnīriņu, kurā ieguvu pirmo vietu un nopelnīju 17,93$. Kopējā dienas bilance ir +34,53$.

6. maijs:

Traka diena. Piedalījos otrajā LPS kvalifikācijā, bet arī šoreiz spēle nevedās. Spēli beidzu 15. vietā no 61 dalībnieka. Pie biļetes netiku. PS Omaha spēlē arī slikti gāja: -9,67$.

7. maijs:

Zaudētas divas lielas izspēles esot pārliecinošā vadībā, iestājās TILT un rezultātā bilance negatīva: -29,93$. Uz doto brīdi man LPS turnīra biļetei ir sakrāti vien nieka 26,20$. Man krietni jāpacenšas, jo laika nav palicis daudz. Es zinu, es to varu.

8. maijs:

Tāpat kā iepriekšējā dienā, Rivers pēc Rivera samazināja manu BR, vienu brīdi pat bija -70$, bet dienu beidzu ar -33,16$. Tāds ir pokers. Šīs dienas veiksme nebija manā pusē, protams, arī ir jāņem vērā pieļautās kļūdas.

9. maijs:

Paņemta brīvdiena no Online pokera. Tika spēlēts Choice No Limit Texas Hold’em/Pot Limit Omaha dzīvajā, bez ITM.

10. maijs:

Tika spēlēti dažnedažādas Online kvalifikācijas: cīņa par OOPS 22$ biļeti, Betsafe un Triobet kvalifikācijas uz LPS. Rezultātā tika iegūta viena biļete uz Triobet finālu, kurš notiks 17. maijā un kurā tiks izspēlētas LPS biļetes. Betsafe turnīrs beidzās ļoti neveiksmīgi, kad atbildēju uz oponenta all-in ar AA, oponentam 88, Flopā 8 un es beidzu dalību šajā kvalifikācijā. Nedaudz uzpēlēju Omaha Cash, ieguvu VIP Stellar Reward 10$ vērtībā, kā rezultātā dienas kopējais pluss PS istabā bija 12,60.

11. maijs:

Piedalījos Triobet Live No Limit Texas Hold’em turnīrā, kurā piedalījās 41 spēlētājs. Dalību šajā turnīrā izcīnīju kvalifikācijā, kas notiek katru mēnesi Triobet istabā. Turnīrā ieguvu 6. vietu un tiku pirmajās naudās. Pateicoties tam, man principā jau sanāk dalības maksa uz LPS turnīru. Bet es turpināšu cīnīties pie Omaha Cash galdiem un vēl kādā no kvalifikācijā. Ceru, ka izdosies viss iecerētais. Gaidot vilcienu uz mājām uzspēlēju Omaha Cash, drausmīgi BAD BEAT un rezultātā -5,35$.

12. maijs:

Tika nedaudz uzspēlēts pēc darba pārbraucot mājās, ieguvums +15,04$.

13. maijs:

Omaha Cash netika spēlēts, bet piedalījos LPS Olympic kvalififikācijā, kurā gāja kā pa kalniem, bet pie biļetes neizdevās tikt. Arī par OOPS Live biļti cīnoties, tika pieļauta neapdomīga kļūda, kas sabojāja spēli un liedza iegūt otro biļeti.

14. maijs:

Iepazinos ar Omaha Cash “downswing” (lielākais kāds bijis), rezultāts traģisks, tika zaudēti aptuveni 10,5 BI, kas ir ļoti daudz pie mana BR, bet nav ciests bankrots, jo pāris BI ir vēl palikuši. Apsveru domu vairs nespēlēt kādu laiku Omaha Cash, bet pievērsties iesāktā bonusa iegūšanai Betsafe istabā. Vakar izmēģināju savus spēkus pirmajā Online finālā uz LPS Betsafe istabā, bet bez panākumiem. Piedalījās 15 spēlētāji, cīņa par divām LPS biļetēm, spēle galīgi nevedās un dalību turnīrā beidzu ļoti ātri.
Tā kā biju ieguvis OOPS biļeti, to veiksmīgi notirgoju un tiku ITM dažos dzīvajos turnīros šajā mēnesī, tad LPS turnīrs neizpaliks.
Protams, man vēl ir biļete uz LPS finālu Triobet istabā un tur es arī domāju pacīnīties!

2 komentāri

  1. Artūrs on

    PAldies par rakstu, bija interesanti palasīt !

  2. gulbjuaicis on

    vai tad vienkaršāk nav spēlēt kvalifikaciju betsafe?


Komentēt